Om

Om Massage

Svensk klassisk massage


Den typ av klassisk massage som idag används i Sverige och över stora delar av världen har fått sin huvudsakliga spridning genom fäktaren och gymnastidirektören Per Henrik Ling (1776 - 1839)

Alla är vi olika och reagerar på olika sätt av massagen. En del kan börja skratta, gråta eller somna under massagen. En del börjar frysa, känna sig lite yra eller behöva gå på toan efter massagen. Dagen efter kan man känna lite träningsvärk. Allt detta är bara positiva saker för din kropp!


  • Med massage kan jag hjälpa till så att du kan bli av med spänningar i kroppen, man blir mjukare och smidigare i musklerna.
  • Massagen ger också cirkulation och styrka åt musklerna.
  • Massage tar bort trötthetsgifterna och slaggprodukterna.
  • Man kan säga att massage är en form av passiv motion.
  • Bättre prestationer är möjliga med förnyad energi och avspänt sinne.


Hot Stone Massage


Är en underbar avslappnande behandling som är mycket bra för spända och trötta muskler. Massagen är cirkulationshöjande, stressminskande och energigivande. Lavastenarna kommer ifrån Arizona och behandlingen härstammar från fjärran öster.

Reiki


Reiki är japanska och betyder universell energi. Reiki är en flera tusen år gammal kunskap. Dr. Mikao Usui återupptäckte denna kunskap på 1800-talet, efter flera års sökande.

Reiki är ingen religion! 
En Reiki behandling tar ca en timme. Den som ger Reiki placerar mjukt sina händer på olika delar av kroppen. På detta sätt stimuleras olika energipunkter som i sin tur löser upp blockerad energi.

Reiki


  • ger avslappning
  • balanserar kropp och själ
  • lindrar stress, spänningar
  • stimulerar din kreativitet

Medveten andning


Jag är utbildad andningsinstruktör hos Medveten Andning. Hur vi andas påverkar oss på så otroligt många sätt! Nyfiken på att lära dig mer? Besök www.medvetenandning.se, nyfiken på vad jag kan hjälpa dig med? Ring eller skicka ett mail så pratar vi om hur jag kan hjälpa just dig.


Om Mig

Hejsan!


Jag heter Carina Malmgren och har enmansföretaget Carma Kroppsvård. Företaget har funnits sedan hösten 2000 och jag ägnar mig åt friskvård till företag och dess personal men även åt friskvård för privatpersoner.


Företaget innehar F-skatt sedel.


Företaget finns i Hästekälla på västra Orust (mer info under rubriken kontakt), här har jag min mottagning.


Jag bor nu sedan många år på Orust innan dess bodde jag i Rydal, i Västergötland där jag är uppvuxen. Jag har tidigare jobbat inom äldreomsorgen.


Jag har gått massör och friskvårdsterapeut utbildning på GGI. En utbildning i Fibromyalgimassage för Stefan Göthager och Reiki I kurs på Mölnebo, Tjörn samt Reiki II kurs för Desiree Kraft. Jag har även gått Hot Stone Massage kurs på Anemonens kroppsvård. Under 2019-2020 har jag gått en utbildning i Medveten Andning och är nu utbildad andningsinstruktör.


Jag är medlem i Skandinaviska Förbundet för Komplementär Medicin och därigenom har jag en ansvars- och behandlingsskadeförsäkring, 

Copyright @ All Rights Reserved